جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند مدیرکل صمت استان تهران: امسال سال سختی برای بخش صنعت است دستور بانک مرکزی برای فعالیت شبانه‌روزی ۴ بانک مجوز پرواز هواپیما‌های MD به نجف صادر شد

اعتبار ۲۰ میلیون تومانی خرید کالا برای کارمندان دولت

وزیر صمت از تخصیص اعتبار ۲۰ میلیون تومانی برای کارمندان دولت، معلمان و اساتید دانشگاه‌ها برای خرید مایحتاج زندگی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۰ - ۱۲ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 01
کد خبر: ۲۲۶۳۰۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ عباس علی آبادی وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: در طرح «عید تا عید» که اصناف شرکت کننده اصلی آن هستند با توجه به میزان اعتبارسنجی که موسسه مورد نظر اعلام می‌کند تا سقف ۲۰ میلیون تومان اعتبار خرید کالا به کارمندان تخصیص داده می‌شود.

او گفت: هم اکنون ۲۰ هزار صنف برای شرکت در این طرح اعلام آمادگی کرده اند که به مرور به این تعداد افزوده خواهد شد.

وزیر صمت افزود: سایر مردم هم می‌توانند از طریق بانک‌هایی که در آن حساب دارند با توجه به گردش حساب خود اعتبار دریافت کرده و اقدام به تهیه کالا‌های مورد نیاز خود کنند.

آقای علی آبادی گفت: فعلا کالای لوازم خانگی، پوشاک اعم از کیف و کفش و مواد خوراکی در این طرح عرضه می‌شود و در ادامه به این اقلام افزوده خواهد شد.

وزیر صمت با بیان اینکه عموم مردم جامعه می‌توانند با ورود به سامانه این جشنواره به نشانی eidtaeid.ir ثبت‌نام کرده و از مزایای این طرح استفاده کنند افزود: امید است که این جشنواره با محوریت اتاق اصناف ایران و نظارت وزارت صمت طرحی ماندگار در تاریخ برگزاری جشنواره‌ها در کشور باشد.

گفتنی است این طرح باحضور بیش از ۲۵۰ نمایشگاه عرضه ویژه کالا و بیش از ۲۰ هزار واحد صنفی از ۱۲ بهمن لغایت عید فطر درسراسر کشور اجرا خواهد شد.

عرضه کالای با کیفیت و ارزان، امکان خرید اعتباری کالا از واحد‌های صنفی ونمایشگاه از مهمترین ویژگی‌های طرح عید تا عید است./باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط
ارسال نظر